Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • Poslovni uzlet Sisačko-moslavačke županije

Poslovni uzlet Sisačko-moslavačke županije

Poslovni dnevnik četvrtu sezonu zaredom nastavlja s besplatnim i korisnim programima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih znanja i vještina smatraju ključem za uspjeh. Upravo je malo i srednje poduzetništvo posljednjih godina u Hrvatskoj postalo iznimno bitan segment gospodarstva koji s preko 50% pridonosi u kreiranju bruto domaćeg proizvoda.

Važnost tog segmenta gospodarstva prepoznao je Poslovni dnevnik u suradnji s gradovima i županijama diljem Hrvatske koji zajedničkim snagama preko besplatnih edukacija i radionica nastoje potaknuti poduzetnike na kreativno razmišljanje i time povećati njihovu konkurentnost na tržištu.  
Nova prilika za stjecanje novih poslovnih znanja i inovacija otvara se za sve poduzetnike iz Sisačko-moslavačke županije, točnije 29. rujna 2017. godine kada će se održati „Poslovni uzlet Sisačko-moslavačke županije“ u HGK – Županijskoj komori Sisak na adresi Kranjčevićeva 16. Manifestaciju će otvoriti gospodin Vladimir Nišević, glavni urednik Poslovnog dnevnika te gospodin Ivo Žinić, župan Sisačko-moslavačke županije. Nakon otvorenja i pozdravnih govora slijedi jednosatna panel diskusija koja će se dotaknuti razvoja poduzetništva i turizma u Sisačko-moslavačkoj županiji, a u kojoj će sudjelovati lokalni stručnjaci.  
Glavni dio dana je radionica Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?. Radionicu će održati gospođa Mirela Lišinović iz tvrtke Projekt jednako razvoj (PJR) koja se bavi praćenjem natječaja i poziva za dostavu projektnih prijedloga EU fondova. Putem interaktivne radionice polaznici će imati priliku naučiti osnove i pravila EU fondova, koji projekti se financiraju, koji su aktualni natječaji i kako uopće doći do bitnih informacija o načinu prijave te na čemu se dobivaju i gube bodovi. Također, svi sudionici će imati priliku naučiti kako uspješno poslovati izvan ureda uz pomoć Cloud usluga, a edukaciju će održati Krešimir Jusup iz HT-a. 
Poslovni uzlet ulazi u četvrtu godinu postojanja, stoga se pozivaju svi poduzetnici, vlasnici OPG-ova, obrtnici i drugi zainteresirani građani da i ove godine budu dio besplatnih edukacija koje se nastavljaju održavati diljem Hrvatske s ciljem poticanja gospodarskog razvoja te promocije i motiviranja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva.

 
Iako su edukacije besplatne, broj mjesta je ograničen stoga Vas molimo da svoje mjesto osigurate na linku za PRIJAVU , broj telefona 01 6326 030 ili na e-mail poslovniuzlet@poslovni.hr . 
Detaljni program edukacija Poslovnog uzleta Sisačko-moslavačke županije možete pregledati OVDJE