Slider Image

Koprivničko-križevačka županija

Na koprivničkom trgu održane javnozdravstvena i humanitarna akcija

02.03.2024 12:36
Na koprivničkom trgu održane javnozdravstvena i humanitarna akcija

IMG 1569


Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije ove godine slavi 30. godišnjicu rada i tim povodom u sklopu  "Tjedna otvorenih vrata"  danas je na Zrinskom trgu u Koprivnici održana zdravstvena promocija nacionalnih programa ranog otkrivanja raka dojke, debelog crijeva, bronha i pluća te mjerenje tlaka i razine šećera u krvi.

Djelatnici Zavoda su zainteresiranim sugrađanima dijelili edukacijske letke te ih savjetovali o načinima zdravog življenja, a podršku akciji dali su i župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnice Ana Mušlek i Maja Blažek te ravnateljica ZZJZ KKŽ Draženka Vadla.

{gallery}2024/2024-03/Akcije{/gallery}

Na istom mjestu održana je humanitarna akcija prodaje domaćih kolača kao podrška akciji “Na putu s nama” kojom se prikupljanja sredstava za kupnju novog putničkog kombi vozila učenicima Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce. Građani se mogu uključiti u akciju i uplatom sredstava na račun humanitarne akcije IBAN: HR0523860021552009395, svrha: putničko kombi vozilo.

IMG 1508

Služba ureda župana

Vidi izvornu objavu