Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • Smart City Summit u Šibeniku od 20. do 22. veljače!

Smart City Summit u Šibeniku od 20. do 22. veljače!

BSB Events organizira Smart City Summit 2023., jedan od najvećih regionalnih okupljanja ove vrste koji se održava u Šibeniku, od 20. do 22. veljače 2023. godine u Konferencijskom centru Amadria Parka (Solaris, Šibenik).

Tehnološki rast i razvoj zahtijeva brzo učenje i prilagodbu. S obzirom na sve veći interes za koncept pametnih gradova/županija, BSB Events već 3. godinu zaredom organizira Smart City Summit kojem je cilj predstaviti inovativna rješenja, nove tehnologije, ali služi i kao mjesto poslovnog povezivanja.

Zahvaljujući nevjerojatno inovativnim rješenjima mnoge jedinice regionalne i lokalne samouprave koriste stanične i bežične tehnologije širokog područja kako bi se povezale i poboljšale infrastrukturu, učinkovitost, praktičnost i kvalitetu života kako za stanovnike tako i za posjetitelje.

​Budite i Vi dio Smart City Summit-a – saznajte više o konceptu pametnih gradova i sela, na koji način se javni i privatni sektor mogu povezati u svrhu postizanja učinkovitosti javne uprave te u konačnici zadovoljstva građana.

Obogatite svoja znanja, doznajte što je novo, povežite se sa stručnjacima iz relevantnih područja, primijenite najbolje prakse i iskustva gradova, općina i županija, a uz aplikaciju BSB Events pojačajte networking i nakon summita te ostanite u kontaktu s kolegama i suradnicima.

All inclusive kotizacijski paketi dostupni su na poveznici.