9t3a9729

Predstavite se i vi na sajmovina hrane i zdravog življenja od 5. do 8. prosinca na Zagrebačkom Velesajmu!

16.04.2024 11:07

Preokupacija zdravim stilovima života i povratku prirodi nije samo trendovska zanimacija već postavljen imperativ o kojem ne da se samo sve više promišlja, nego se sve više i realizira.

Preokupacija zdravim stilovima života i povratku prirodi nije samo trendovska zanimacija već postavljen imperativ o kojem ne da se samo sve više promišlja, nego se sve više i realizira.

Neka vaša hrana bude lijek, a vaš lijek vaša hrana, stara hipokratska najbolje opisuje da samo zdrava prehrana može naše živote učiniti kvalitetnim. Koja je formula tog uspjeha i ove godine doznajte na jedinstvenim sajmovima posvećenim poljoprivredi, hrani i zdravim stilovima života, od 5. do 8. prosinca 2024. Pripremamo ih prema najvišim standardima sajamske industrije.

Sajmovi hrane i zdravog življenja podijeljeni su u tematske cjeline - Hrana, KrOnoplja, Organica, Apitera i Mystic, a svaku od njih prati atraktivan prodajni, izložbeni i popratni program. Posebno izdvajamo prezentacije prehrambenih proizvoda s oznakama izvornosti i kvalitete, mogućnosti degustacija i bogatu ponudu uz mogućnost kupnje po promotivnim cijenama. Pokrovitelj Sajma je Ministarstvo poljoprivrede.

Ove godine planiramo sajam proširiti s novim temama posvećenima čokoladi, kavi, slasticama, vinima, likerima, toplicama, lječilištima i wellnessu.

U istom terminu održat će se i međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije CroAGRO. Okupljeni pod zajedničkim sloganom „Više od sajma“, sajmovi CroAGRO i Sajmovi hrane i zdravog življenja, ponudit će vrhunski izlagački, ali i popratni edukativni i zabavni program. Partneri sajmova uvijek su posebno fokusirani na stručni dio tako da se tijekom četiri dana trajanja sajmova očekuje održavanje brojnih aktivnosti. Najavljujemo već sada i nezaobilaznu  nagradnu igru. Očekujemo oko 25.000 posjetitelja.

Pozivamo da nam se pridružite na središnjem nacionalnom događanju na temu hrane i zdravog življenja, ne samo kao posjetitelji nego kao i izlagači!

Izvor: Zagrebački Velesajam