Najave / Radionica "Primjena i ograničenja primjene Zakona o pravu na pristup informacijama"

Radionica "Primjena i ograničenja primjene Zakona o pravu na pristup informacijama"

Hrvatska zajednica županija u suradnji s Uredom povjerenika za informiranje i Karlovačkom županijom organizira radionicu na temu prava na pristup informacijama, koja će se održati u petak 6. svibnja 2022. godine u prostoru Hotela Korana Srakovčić, Perivoj Josipa Vrbanića 8 https://www.hotelkorana.hr/

Radionica je namijenjena službenicima koji primjenjuju Zakon o pravu na pristup informacijama u županijskoj upravi te službenicima za odnose s javnošću. 

Sudionici skupa mogu koristiti usluge Hotela Korana Srakovčić, info@hotelkorana.hr ili na broj telefona 047/607090. Troškove smještaja u hotelu sudionici skupa snose sami, uz prethodnu rezervaciju. Za sve sudionike skupa osigurano je besplatno parkiralište u krugu hotela.

Također će biti osigurane besplatne ulaznice za posjet Slatkovodnom akvariju Aquatika za sve koji žele organizirano posjetiti akvarij.

Molimo potvrdu sudjelovanja, s naznakom želite li posjetiti akvarij, pošaljite na e-mail adresu bernardo.pahor@kazup.hr najkasnije do srijede 4. svibnja.