Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • WEBINAR: Mogućnosti financiranja pripreme projektno-tehničke dokumentacije

WEBINAR: Mogućnosti financiranja pripreme projektno-tehničke dokumentacije

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije je 30. prosinca 2021. objavilo poziv „Priprema projektno-tehničke dokumentacije za projekte u području digitalne transformacije i zelene tranzicije“ s rokom za dostavu projektnih prijedloga do 28. veljače 2022. godine. Kvalitetno pripremljeni i za provedbu spremni projekti su preduvjet dobre apsorpcije EU sredstava u nadolazećem razdoblju, a putem navedenog poziva dodijelit će se bespovratna sredstva upravo sa svrhom podizanja razine spremnosti projekata.

Hrvatska zajednica županija u suradnji s konzultantima iz tima za EU usluge PricewaterhouseCoopersa organizira webinar o ovom pozivu na dostavu projektnih prijedloga kako bi se zainteresirane prijavitelje informiralo o odredbama poziva, prihvatljivim projektnim prijedlozima, aktivnostima i troškovima. Na taj način Hrvatska zajednica županija želi podržati županije kroz povećanje razine informiranosti i spremnosti za prijavu na navedeni poziv.

Program webinara je sljedeći:

  • Predstavljanje poziva „Priprema projektno-tehničke dokumentacije za projekte u području digitalne transformacije i zelene tranzicije“ – trajanje – 30 minuta
  • Pitanja i odgovori sudionika – trajanje – 30 minuta

Webinar će se održati 13. siječnja 2022. godine s početkom u 13.00 sati putem platforme Zoom. Sudjelovanje na webinaru je besplatno za članove Hrvatske zajednice županija.

Za sudjelovanje se možete prijaviti putem sljedećeg linka na Google obrazac: https://docs.google.com/forms/d/1ioHCFo1TISyloEUF0Qgg5FuEcQHmhDwQjr_oNVdCq0w/edit

Prijave zaprimamo do utorka 11. siječnja, nakon čega ćete zaprimiti poveznicu za sudjelovanje na webinaru.