Novosti / Hrvatska zajednica županija

  • Održana radionica „Kako postati izvrstan“
  • Održana radionica „Kako postati izvrstan“
  • Održana radionica „Kako postati izvrstan“
  • Održana radionica „Kako postati izvrstan“

Održana radionica „Kako postati izvrstan“

U organizaciji Hrvatske zajednice županija i tvrtke Ramiro u srijedu 6. prosinca održana je edukacija pod nazivom „Kako postati izvrstan – načela uspješnog osobnog rasta i razvoja“.

Koliko često razgovaramo sami sa sobom? Koliko često se upitamo što je to što nam uistinu treba, što je to što nas čini uistinu sretnima? Koliko često razmišljamo o našim snovima, željama i tome kako ih ostvariti? Odgovor na ta pitanja bi svakako trebao biti – neprestano. Najveću odgovornost za sebe, za vlastito zadovoljstvo i sreću imamo mi sami. Postati izvrsnim stvar je izbora i odluke, a polaznici su uz pomoć predavačice Ive Maksimović, profesorice psihologije, naučili usredotočiti se na efikasno razmišljanje i akciju.

Županijski pročelnici učili su o izgradnji snažnog karaktera na temeljima osnovnih ljudskih načela, kako utjecati na sebe i mijenjati percepciju u vlastitu korist, kako razmišljati „iznutra prema van“, kako preuzeti inicijativu u svom životu, prepoznati unutrašnje pokretače i pronaći u sebi sva rješenja, uspostaviti i održati ravnotežu između brige o sebi i brige o drugima te kako podići kvalitetu odnosa s drugima koristeći načela empatijske komunikacije.