Najave / Modernizacija zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka u Brodsko-posavskoj županiji

Modernizacija zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka u Brodsko-posavskoj županiji

Agencija za zaštitu osobnih podataka u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Udrugom gradova u Republici Hrvatskoj, Hrvatskom udrugom poslodavaca te Hrvatskom gospodarskom komorom organizira savjetovanje "Modernizacija zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka - GDPR" koje će se održati 21. studenog 2017. godine s početkom u 11.00 u Velikoj vijećnici županijske uprave u Slavonskom Brodu (Petra Krešimira IV 1). 

Savjetovanje je namijenjeno službenicima za zaštitu osobnih podataka, predstavnicima tijela javne vlasti, predstavnicima i odgovornim osobama poslovnih subjekata i ostalim subjektima koji u svom radu prikupljaju i obrađuju osobne podatke. 

Opća uredba o zaštiti podataka u cijelosti je obvezujuća i primjenjuje se izravno u svim državama članicama od 25. 5. 2018. godine. Njezine odredbe moraju poštivati svi subjekti koji u sklopu svojih aktivnosti obrađuju osobne podatke fizičkih osoba u Europskoj uniji te u određenim slučajevima i subjekti izvan Europske unije. 

Na savjetovanje se možete prijaviti do 17. studenog 2017. na e-mail edukacija.sluzbenik@azop.hr  s naznakom "SL:BROD "te na istu adresu unaprijed postaviti pitanja.