Najave

Konferencija "Uloga lokalnih zajednica u ostvarivanju prava djeteta"

Konferencija „Uloga lokalnih zajednica u ostvarivanju prava djeteta“ održat će se  7. rujna 2017. godine u hotelu „Slavonija“ u Vinkovcima s početkom u 11 sati.

Konferencija će okupiti vodeće domaće znanstvenike i stručnjake u području skrbi o djeci, predstavnike lokalnih uprava i regionalnih samouprava te organizacija i ustanova koje doprinose ostvarivanju dječjih prava na lokalnoj razini. Posebna pozornost posvetit će se osamnaest godina akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“, akcije uvrštene u sve strateške dokumente za djecu u Republici Hrvatskoj, te otvoriti neke od ključnih tema za razvoj lokalnih zajednica po mjeri djece.

Konferencija se  organizira u sklopu projekta: „Jačanje kapaciteta lokalnih zajednica za ostvarivanje prava djeteta“ kojeg vode Savez društava Naša djeca Hrvatske i Ured UNICEF-a za Hrvatsku. Konferenciju podržavaju Grad Vinkovci, Društvo Naša djeca Vinkovci i Koordinacijski odbor akcije „Grad Vinkovci – prijatelj djece“

Za sve dodatne informacije budite slobodni obraitit se Savezu društava Naša djeca Hrvatske na kontakt osobu: Iva Mandić, projektna koordinatorica, (iva@savez-dnd.hr).