Savjeti mladih / Novosti savjeta mladih

  • Održana svečana sjednica Savjeta mladih Karlovačke županije
  • Održana svečana sjednica Savjeta mladih Karlovačke županije
  • Održana svečana sjednica Savjeta mladih Karlovačke županije

Održana svečana sjednica Savjeta mladih Karlovačke županije

U subotu, 29. prosinca 2018. godine održana je svečana sjednica Savjeta mladih Karlovačke županije na kojoj su bili nazočni i  članovi savjeta mladih općina i gradova Karlovačke županije te zainteresirani mladi.

Prije svečane sjednice i zajedničkog druženja članovi Savjeta mladih Karlovačke županije sudjelovali su na predavanju i radionici pod temom „Medijska pismenost“, u organizaciji udruge Impuls. Predavanje su održale Marina Škarjak i Jasmina Drašković, a neke od tema su bili masovni mediji, manipulacije u medijima i važnost kritičkog razmišljanja.

Članovi Savjeta mladih Karlovačke županije zahvaljuju  svima na dolasku i ugodnom druženju na Karlovačkom adventu nakon sjednice. ''Svečanom sjednicom i zajedničkim druženjem zaključili smo rad Savjeta mladih Karlovačke županije u 2018. godini. Nadamo se da će 2019. godina donijeti još uspješnije rezultate u radu s mladima u Karlovačkoj županiji'', izjavila je tom prigodom predsjednica Savjeta mladih Karlovačke županije Kristina Milašinčić.